Ons Team

Home » Ons Team

Over st. Anna Verloskundigen

Judith en Léontien zijn onze praktijk assistente. Ze ondersteunen ons, bieden een luisterend oor en vinden altijd een antwoord op elke vraag.

We werken in een team met 4 verloskundigen:
Marloes ter Velde, Marloes Deunk, Mariska Jansen en Pauline Hut.
Marloes Deunk en Mariska werken tevens bij het Verloskundig Centrum.

 

Maak kennis met ons team

Klik op de onderstaande personen om ons nog beter te leren kennen!

\
Judith van Leeuwen

Judith van Leeuwen - Praktijkassistente

Ik ben Judith van Leeuwen, getrouwd met André en moeder van 2 zoons Twan en Niels.
Mijn hobby's zijn wandelen met onze hond, fietsen en lezen. Ik ben werkzaam als praktijkassistente bij st Anna sinds oktober 2002. Ik vind het contact met de zwangeren en partners ontzettend leuk. Ik hoop jullie dan ook snel aan de telefoon te mogen krijgen. Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap en een mooie bevalling toe.

\
Léontien van Stippent

Léontien van Stippent | Praktijkassistente

Beste “aanstaande” ouders,

Ik ben Léontien van Stippent.
Sinds april 2018 werk ik met veel plezier als praktijk assistente bij St.Anna. Voorheen ben ik werkzaam geweest als kraamverzorgende. Mijn hart ligt nog altijd bij de bijzondere periode van zwangerschap, kraamtijd en alles wat daarbij komt kijken. In mijn vrije tijd kook ik graag, fotografeer ik veel en geniet van de vakanties met mijn gezin. Graag sta ik klaar voor alle aanstaande ouders in de praktijk.

Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap en een mooie bevalling toe!

\
Marsika Jansen

Mariska Jansen | Verloskundige en versiekundige

Hai! Ik ben Mariska Jansen.
Ik ben in 2002 in Kerkrade afgestudeerd als verloskundige en sindsdien werkzaam bij verloskundige praktijk St. Anna. In 2008 heb ik de opleiding tot versiekundige met succes afgerond. Sindsdien ben ik naast mijn werkzaamheden in de praktijk ook 2x per maand werkzaam als versiekundige in het Verloskundig Centrum Nijmegen. Samen met mijn man Niek heb ik 4 kinderen, Nout (2009), Giel (2013), Emma (2016) en Sofie hun sterrenzusje. Ik geniet nog steeds volop van mijn werk! Het is elke dag opnieuw heel bijzonder om een zwangere en haar partner te mogen begeleiden bij één van de meest bijzondere periodes van hun leven. Ik hoop dit dan ook nog jaren te mogen doen!

BIG nummer: 99058405803

\
 Pauline Hut

Pauline Hut

Vaste waarneemster

\
Marloes ter Velde

Marloes ter Velde | Verloskundige

Hallo allemaal! Ik ben Marloes ter Velde.
In 2010 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie Groningen. Het werk als verloskundige vind ik nog even leuk en bijzonder als toen ik net begon met werken. Elke bevalling is anders, elke zwangere is anders. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, dat maakt mijn werk zo uniek. Ik woon samen met mijn man en vier kinderen in Wijchen. Om mijn conditie voor dit vak op peil te houden loop ik hard en wandel ik graag. Ik hoop jullie snel te zijn en te mogen leren kennen!

BIG nummer: 99912937703

\
Marloes Deunk

Marloes Deunk | Verloskundige en echoscopiste

Hallo, ik ben Marloes Deunk. Afgestudeerd verloskundige op 1-7-1999 te Rotterdam.
Ik ben getrouwd met Franc en samen hebben we 2 zoons, Hugo (9-6-2006) en Joris (6-8-2008). Beiden zijn ze thuis geboren onder leiding van mijn lieve collega, Mariska. Op 10-3-2006 heb ik de opleiding tot echoscopiste afgerond en mag ik naast termijnecho's en groeiecho's ook SEO’s doen (13 en 20 weken echo’s). Naast mijn spreekuren en diensten bij St. Anna ben ik 1 dag(deel) aan het werk bij het VCN als echoscopiste. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, wandelen of zwemmen.

BIG nummer: 89050297903

Maak kennis met ons team

Mariska Jansen

Verloskundige en versiekundige 

Marloes Deunk

Verloskundige en echoscopiste 

Marloes ter Velde

Verloskundige 

Judith van Leeuwen

Praktijkassistente 

Léontien van Stippent

Praktijkassistente 

Pauline Hut

Vaste waarneemster 

Wat maakt st. Anna uniek?

  • Ruimte voor al jullie ideeën en wensen
  • Eerste consult rond 8 weken zwangerschap plus echo
  • Veel ervaring met natuurlijke (bad)bevallingen
  • 24 uur per dag laagdrempelig bereikbaar
  • Dag- en avondspreekuren
  • Alle verloskundigen staan ingeschreven in het kwaliteitsregister

Alle verloskundigen van onze praktijk staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).