Ervaringen

Home » Ervaringen

Ervaringen van onze cliënten

Wij kunnen vertellen hoe we te werk gaan in onze praktijk, maar dit kunnen onze cliënten veel beter. Hieronder een greep van reacties die wij van vrouwen en hun partners hebben mogen ontvangen op facebook en zorgkaart Nederland


Verloskundige Praktijk St. Anna is 2 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.7.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering  

Bent u na het lezen van de ervaringen enthousiast geworden over onze praktijk? Meld u dan direct aan via het online aanmeldformulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 024-3558436.

Lees de ervaringen

“Ik kan niet meer zeggen, dan ik zeer tevreden ben. Ik heb me al die tijd op me gemak gevoelt. Ze hebben mijn geholpen zoals het hoort en mijn vragen beantwoord. Ze zijn zeer sociaal en tonen ect interesse in je. Als er ooit een 2de kindje komt, kom ik zeker terug”

8 maart 2020 op Zorgkaart Nederland

“Stuk voor stuk allemaal toppers! Hele fijne begeleiding, persoonlijk en zeer professioneel. Ze staan altijd voor je klaar. Ik zou niet anders hebben gewild!”

10 juli 2019 op facebook

“Erg prettige mensen die er werken!”

5 juni 2018 op Zorgkaart Nederland

“Hele fijne praktijk met lieve verloskundigen! Ik kon steeds terecht met al mijn vragen. De bevalling zelf ging bij mij heel snel, de nazorg in het kraambed was super! Dank je wel!!”

4 mei 2017 op facebook

“Super fijne praktijk! Allemaal lieve dames! Ben bij beide zwangerschappen heel fijn begeleid!!”

6 december 2016 op facebook

“Geweldige dames! Van het eerste tot het laatste telefoontje, bezoekje, bevalling en nazorg had ik niet meer tevreden kunnen zijn!”

14 december 2015 op facebook

“Gedurende de hele zwangerschap hele prettige consulten gehad en de bevalling samen met Ellen was een prachtige en fantastische ervaring. Mede dankzij haar prettige en kundige begeleiding!”

5 mei 2015 op facebook

“Super thuis bevallen met verloskundige Ellen Zanders. Altijd goed te bereiken. En een lieve luisterende assistente.”

6 december 2016 op Zorgkaart Nederland

“Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en daarna. Persoonlijk en professioneel. Ik zou deze verloskundige praktijk iedereen aanraden!”

18 december 2015 op facebook

Wat maakt st. Anna uniek?

  • Ruimte voor al jullie ideeën en wensen
  • Eerste consult rond 8 weken zwangerschap plus echo
  • Veel ervaring met natuurlijke (bad)bevallingen
  • 24 uur per dag laagdrempelig bereikbaar
  • Dag- en avondspreekuren
  • Alle verloskundigen staan ingeschreven in het kwaliteitsregister

Alle verloskundigen van onze praktijk staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).